Cum a ajuns CASA POPORULUI – CASA HOȚILOR ! (I)

10.05.14 by

„- Mamaie, cu actualii m-am lămurit ! GATA ! Alții, fără neveste, tătici, cuscri, verișoare, rețele mafiote … După ce au distrus o țară, tupeiștii ies, din nou, la cerșit voturi ! Nu mă mai duc la vot !” Mesaj de la Lelea Safta.
Chiar așa, ce obraz poți avea să cerșești voturi pentru propria nevastă, amantă, fiică sau nepoată sau invers, soț, amant, tată …
Nu au pic de rușine „curvele politice” (sic !), fără pic de bun simț, onoare sau ceva demnitate !
Lipsesc Rudotel și Becali ca formația să fie completă. UDMR nu iese de rușine pentru prostiile făcute prin Ardeal !?! Sărăcirea propriilor conetnici printr-o proastă administrare. Defrișări sălbatice și hoții fără de număr ! Acum a apărut o nouă cerere. După cea perfidă, cu steagul local. Stai și te crucești !
Cum e posibil ca mai puțin de 600 de secui (sic!) să ceară legalizarea unui „ținut secuiesc” format din trei județe ? Unde ne aflăm ? În Absurdistan ? E ceva, care depășește puterea de înțelegere a unui biped rațional. Nici măcar etnicii unguri nu pot avea asemenea pretenții ! Doar în HARCOV cetățenii români de etnie maghiară au o oarecare majoritate. Asta după exterminarea și maghiarizarea forțată a populației autohtone. Acțiuni executate metodic de când au venit pe plaiurile noastre. Acum vreo mie de ani !
Cică, ungurii și-au cerut recent, la ONU, scuze pentru holocaustul executat cu românii noștri pe la Ip, Moisei, Trăsnea și alte zeci de localități din Transilvania !
Aiureli !
„Aleșii noștri (!?!) au devenit de o nerușinare fără margini !” Are dreptate totală, lelea ! Și-au băgat peste tot neamurile, prietenii, mafioții personali. Sistemul cripto-comunist corupt e la el acasă în orice instituție a statului de aproape un sfert de secol.
S-a ajuns să se fure din buzunarele oamenilor, de la câțiva lei la miliarde de euro !
Aud că avem cei mai mulți pușcăriași din Europa ! Cei mai vizibili pușcăriabili sunt, totuși, în libertate ! De la șeful statului până la găina județeană de pe ouă ! S-a ajuns ca și Justiția independentă, coruptă și ea la greu, să fie nevoită să mai condamne câte unul-doi, din fiecare partid. Mostre. Din cei cu ceafa groasă. De nesimțire.
Îi arestează de ochii lumii ! Cu tam-tam, mascați, cătușe zornăitoare, televiziuni … După un an, tot Justiția independentă îi scapă. Cu averea neatinsă de legea impotentă. Câți lei s-au recuperat ? Aud ?
S-a ajuns la aberația ca pușcăriașii să fie întreținuți pe banii publici !?! Parlamentarii, cu mulți hoți de marcă, se apără unii pe alții, indiferent de partid. Care Putere, care Opoziție ? Toți sunt frați la apărarea celui „vânat”de justiție !
Recunosc. Am mai spus-o ! Sunt și câțiva candidați, care merită să fie aleși europarlamentari. Numai că votul nu este nominal. Iar șobolanii i-au băgat, premeditat, în aceeași oală (listă). Pe toți. Cei câțiva buni / credibili sunt puși doar să atragă lumea. Să ia voturile pentru neamurile și loazele preferate.
Regret, nu pot susține neveste, parașute, fiice … ale celor care, deja, ocupă scaune importante în structurile de conducere ale țării ! Nu am ajuns țară bananieră ! Încă ! Deși unii susțin că am fi ! Atitudinea partenerilor europeni și a celor de peste baltă, precum și comportamentul de „șef de stat” a Demisului național pare să confirmă zvonurile !
Doar în timpul comunismului se făcea politică cu întreaga familie. La vârf și în toate structurile locale și naționale. Era sarcină de partid chiar și cine cu cine să se căsătorească ! Nu au învățat nimic actualii ! Au aceeași educație ! Roșie !…
Cuvintele de ordine: ciubuc, șpagă, comision, mită, dreptul meu, tradiția !
Nu ai dreptate, lele Safta ! Nevenirea la vot nu este o formă de protest. De regulă, la alegerile europene se prezintă sub 30% din electorat. Asta a și fost șmecheria Demisului la Referendum. Știa că lumea nu va veni la vot și a speculat-o în favoarea sa. Cum lumea a ieșit masiv la vot, a băgat, instant, „erata” Curții Constituționale.
Evropa și Unchiul Sam au tăcut ! Efectele băsesciene au continuat.
De aceea, mă duc la vot, în cea de a treia Duminică a Orbului (sic!). De astă dată, îl voi anula cu trei ștampile. Să nu mai aud de astfel de încrengături mafiote. Tot le-am spus să-și facă curățenie prin ogradă. Degeaba ! Îl voi anula votul pentru că vreau:
1. Să se vadă că exist.
2. Să se vadă că nu mai votez găști, numite, cât mai sonor, partide, pline cu neamuri proste, țoape fudule și pretini mafioți !
3. Să se vadă că nu mai sunt fraierul de serviciu, cum ne tot crede Sistemul cripto-comunisto-mafiot instalat prin confiscarea Revoluției Române.
De regulă, voturile anulate nu depășesc 1-3% din total. Dacă în, mai a.c., 30-40% din voturi vor fi anulate intenționat de alegători, în semn de protest, ar fi un uriaș scandal politic. Pur și simplu actuala clasă politică ar fi măturată de scena țării. Partidele ar fi obligate să-și facă curățenie sau să dispară !
De aceea, voi face acest gest electoral. Să nu creadă că sunt chiar de capul lor !
Prin anularea buletinului de vot voi arăta Uniunii Europene și Unchiului Sam că vreau democrație autentică, nu doar mimarea ei cu acceptul lor. Tacit.
VOTUL este mai puternic decât glonțul !

Ultima oră !

Greșit, domnule Crin, România nu este „un copil de origine modestă”, ci un popor european cu moșteniri valoroase, îndobitocit, însă, de doctrina totalitară și lichelismul postdecembrist. Total – 70 de ani (45+25) de manipulare continuă !
Analfabetismul, în ciuda generalizării învățământului obligatoriu, în comunism ajungând la zece clase (sic!), a luat proporții de masă. Aproape jumătate din populația României nu mai înțelege corect un mesaj simplu. Puneți, pe stradă, maturul să citeascăo pagină din Amintiri din copilărie ! Cât despre scris !… De aceea, e foarte ușor de dus de nas. Cu bunuri materiale de mică valoare și promisiuni fără acoperire.
S-a ajuns ca poporul român să nu mai vrea să învețe, să nu mai vrea să muncească, să nu mai vrea să-și rezolve problemele singur sau să-și punâ inteligența nativă la treabă. Totul e manelizat. O prostituție generalizată. În toate domeniile.
„Omul de tip nou” creat de partidul totalitar, apoi de urmașele partide, mafiote și ciolănare, așteaptă, permanent, mica pomană. Oameni-legumă așteaptă, de regulă la cârciumă, hlizindu-se, să vină cineva săle facă treaba. Alcoolismul face ravagii. Crime, violuri, tâlhării la drumul mare … iar televiziunile încurajează asemenea manifestări, acordându-le largi spații. Cu amănunte de neimaginat într-o societate normală !
O bunăparte a lumii satelor și orașelor este terminată din punct de vedere fizic, prin lipsa educației sanitare minimale. Bolnavă în masă sau îmbătrânită. În timpul ăsta, Sistemul mafiot-comunist a furat, într-o veselie generală, țara de la un capăt la altul.
Aici e tragedia ! Adevărurile ăstea crude trebuie dezbătute de televiziuni. Zi de zi ! Însă televiziunile știriste aparțin tot Sistemului. Toate roșii ! În ciuda aparențelor de obiectivitate. Se simte de la o poștă, prin crearea de false evenimente ce abat atenția de la marile probleme cu care ne confruntăm. Bianca !… Pușcăriașii de soi și condițiile îngrozitoare din închisori ! Vai, vai, vai !
Am scris parlamentarilor României. Știți câți bubuli mi-au răspuns ? Mie, unui simplu țugulan ! 23. Da, 23 de parlamentari din aproape 600 ! Cum să/mi răspundă mie un parlamentar ? Nu se poate coborâ atât de jos. El are treburi importante de rezolvat. Pentru el și familia lui. Să/mi fie rușine că am îndrăznit ! Doar unul m-a înjurat voalat, cu amenințări subtile ! Exact cum făce Băsescu, la televizor. În direct.
Nu vezi cum te ucid televiziunile știriste în fiecare zi, domnule Crin ? Nu ai nicio șansă ! Chiar dacă mesajul tău e corect, faci la fel ca ei !
Se vede că nu ești din gașca lor, dar ți-ai pus nevasta pe listă ! Și vrei să fii președinte ?!? Așa ceva nu se poate ! Nu pot accepta.
Puțini au înțeles, în mod real, de ce PNL-ul s-a retras din USL ! N-ați fost în stare să explicați lumii iar șobolanii roșii au speculat și speculează, la maximum, orice pas greșit pe care îl faci. Nu numai tu, și ceilalți membri marcanți ai PNL. Au creat povestea fantasmagorică a alierii tale cu Demisul ! N-ați reacționat la timp. Vor întoarce adevărul așa cum au făcut-o de la alegerile din 1947 până în zilele noastre.
Știu că dezbaterea realităților atrage antipatii. Cum să jignești „boborul” ?!?
Soluții de revenire a societății românești în limitele normalității nu prea mai sunt.
Așa că îi dau dreptate, lelei Safta. Suntem în fundătură. Iar la televizor – Distracție !
Pe acest fond parlamentarii și-au cerut noi drepturi ! Altă hoție, altă nerușinare !
„Nu le mai ajunge ! Arzăi-ar focul !” Nu pot blestema, lele Safta !
Nu mă lasă neuronul, dar îmi place cum le zici !
Constat că acționează și nevăzutul foc divin ! Știe ea, lelea Safta, ce știe !
– Alo, Radio Erevan ? E adevărat că în România s-a legalizat prostituția ?
– Nu, în România s-au prostituat Curtea Constituțională, DNA-ul și Justiția !…

Toate bune ?
www.omniscop.ro

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.