Chinezii

14.02.13 by

Chinezii
Spectacolul Chinezii, de Michael Frayn, în regia și scenografia44444 semnate de Mircea Cornișteanu, va fi reluat în 16, respectiv 17 februarie, într-o nouă distribuție. Astfel, rolul interpretat până în prezent de actorul George Alexandru va fi preluat de Claudiu Bleonț, care va juca alături de Cerasela Iosifescu într-o comedie spumoasă, antrenantă, cu răsturnări neprevăzute de situație.
Spectacolul „Chinezii”, pus în scenă în anul 1970, sub numele de The Two of Us, de Michael Frayn, este o piesă într-un act, din patru părti, din care Mircea Cornișteanu a ales să pună ultima parte, Chinamen: o farsă la o petrecere catastrofală, în care cei doi actori joacă toate personajele. Jocul este un tur de forță al celor doi protagoniști, care tot schimbă costume, jucând mai multe roluri, fără efort aparent, într-un ritm alert susținut de impecabilii Cerasela Iosifescu și Claudiu Bleonț.

Cele două reprezentații ale spectacolului (realizat în parteneriat cu Centrul Cultural Jean Bart, Tulcea) vor avea loc la sala Ion D Sîrbu a T.N.C., de la ora 18.
 

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

*